hits

Kategori: Blogg

Proteiner fra planteriket

For de som trener er det viktig å få i seg nok proteiner for at musklene skal vokse. Det kan til tider være lettere sagt enn gjort. I tillegg til proteiner fra dyreriket kan man også få i seg ganske så mye fra planteriket. Se her.Lag grøt og musli med Quinoa og ta med litt solsikkefrø og gresskarkjerner som bonus. Kan også mikses i hjemmelagde knekkebrød!
Hampfrø og Chiafrø kan du putte i smoothien.
Linser, bønner, brokkoli, asparges og erter kan du putte i forskjellige middager.

Kommer gjerne med noen matoppskrifter om dere ønsker det! Bare si hvilken ingrediens du ønsker å bruke, om du vil ha frokost, lunch, middag eller snacks og om du har noen allergier, så skal jeg se hva jeg kan hjelpe til med :)

#kosthold

Bokanbefaling: Kjernesunn mat forvandler familien på få uker

Boken "Kjernesunn mat" er en bok jeg mener alle burde ha i hjemmet. Med gode forklaringer på hvorfor du bør spise sunn mat og gode oppskrifter til både frokost, lunch, middag og snacks. Til og med sunt godteri og kaker! 
Gluten, tilsetningsstoffer, sukker og kumelk er ingredienser de fleste egentlig ikke har så godt av, og ved å unngå disse ingrediensene har familien bak boken fått et helt nytt og friskt liv. I stor begeistring startet jeg denne gruppebloggen for å samle gode og sunne oppskrifter for å få enda mer inpirasjon til å leve et sunt liv. 

Bildet er hentet fra mjuuugly.blogg.no


Kjernesunn mat uten gluten, sukker og kumelk

Har du glutenallergi eller laktoseintolleranse og ønsker sunne oppskrifter på mat som gir deg energi og får kroppen til å juble? Da er denne gruppebloggen spesielt egnet for deg. 

Jeg har selv blitt engasjert til å unngå gluten, sukker og kumelk etter å ha lest i boken "Kjernesunn mat forvandler familien på få uker". Den boken forteller hvorfor selv de uten allergier kan ha godt av å spise mat som ikke inneholder gluten, sukker og kumelk. Mer energi, bedre søvn, mindre sykdom og mye mer. En bok som absolutt er verdt å kjøpe! Kommer også til å legge ut noen av godbitene og faktaene fra boken her. 

Vær med å spre gode oppskrifter på kjernesunn mat!
1. Har du blogg på blogg.no? Søk etter kjernesunnmat på grupper og del oppskrifter med oss når du skriver nye innlegg.
2. Legg igjen en link til en god oppskrift du er fornøyd med i kommentarfeltet. 
3. Send oppskrifter til veas_93@hotmail.com 


Bildet er hentet fra mjuuugly.blogg.no


Fri for gluten, kumelk og sukker.