Det er gjerne første gang du skal lage pinnekjøtt selv, her kommer min måte å lage pinnekjøtt medkålrabistappe på. En julaften uten pinnekjøtt er ikke julaften, så enkelt er det her i huset.
Pinnekjøtt er enkel mat å lage, men det tar litt tid....
Dette er en enkel og sukkerfri gele.
Jeg brukte:
3dl ublandet sukkerfri saft
10plater gelatin
7dl vann
Legg gelatinplatene i en skål med kaldt vann ca 5min
Kok opp vannet
Ta av platen og tilsett ublandet saft.
Skvis gelatinplatene og t...
Gode og lettlagde kransekakekuler. Jeg brukte oppskriften til flinke Linda Stuhaug, men laget kuler istedenfor kransekakestenger.
Jeg fikk 11 kransekakekuler av denne deigen :
100gr mandler
60gr dadler (uten stein)
2-3dråper mandelessens
bi...
I dag er det Lucia dagen og for første gang har jeg prøvd meg på glutenfrie lussekatter. Jeg bruker ikke så mye glutenfritt mel til vanlig, men som alternativ til hvetemel for de som ikke tåler det, så er disse glutenfrie bollene et godt valg :)
...
Røykt blåkveite med sellerisaus.
I dag har jeg hatt den beste middagen på lang tid, nemlig røykt blåkveite fra Hjønnevåg. Den var bare helt fantastisk god, har du aldri smakt røykt blåkveite så utfordrer jeg deg til å prøve.
Jeg kjøptevakuumpak...